Νέα Αρχή: Ανανέωση Εξοπλισμού στο Σχολείο μας

CategoriesΑειφόρο ΣχολείοΑνακοινώσειςΑυτοαξιόγηση σχολικής μονάδαςΚτίριο-ΑυλήΝέες-Σημαντικές ΑνακοινώσειςΌλες οι Ανακοινώσεις

Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε ότι στις 16/02/2024 παραλάβαμε νέα θρανία και καθίσματα για τους μαθητές μας. Η αντικατάσταση μέρους του παλιού και φθαρμένου εξοπλισμού αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς τη βελτίωση του εκπαιδευτικού περιβάλλοντος και την προώθηση της άνεσης και της ασφάλειας των μαθητών μας.

Με την ανανέωση αυτή, εκφράζουμε την αισιοδοξία μας για το μέλλον του σχολείου μας καθώς πιστεύουμε  ότι αυτό το πρώτο βήμα θα οδηγήσει σε μια σειρά από θετικές αλλαγές και βελτιώσεις. Η προσπάθεια μας να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει την μάθηση και τη δημιουργικότητα είναι αμείωτη.

 Με την υποστήριξη της κοινότητάς μας και την προσπάθεια της σχολικής μας διοίκησης, στοχεύουμε στην αντικατάσταση και του υπόλοιπου εξοπλισμού του σχολείου μας. Πεποίθησή μας είναι ότι με την επιμονή και τον συντονισμένο έργο μας, θα επιτύχουμε το στόχο αυτό και θα παρέχουμε στους μαθητές μας τις καλύτερες συνθήκες για μάθηση και ανάπτυξη.

About the author