Καλώς ήρθατε στη Δανειστική Βιβλιοθήκη του Σχολείου μας!

CategoriesΑειφόρο ΣχολείοΑνακοινώσειςΔημοκρατία και Συμμετοχή στο ΣχολείοΚτίριο-ΑυλήΌλες οι ΑνακοινώσειςΠροαγωγή της μάθησηςΠροαγωγή των Τεχνών και του ΠολιτισμούΣχολική ζωή

Η Δανειστική Βιβλιοθήκη του Σχολείου μας  αποτελεί έναν χώρο γεμάτο ευκαιρίες για τους μαθητές μας να εμπλακούν στον κόσμο της ανάγνωσης, της φαντασίας και της έρευνας. Υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Σκορδά Νατάσας, η βιβλιοθήκη μας διοργανώνει διάφορες δράσεις δανεισμού βιβλίων και αφιερώματα σε συγγραφείς που εμπλουτίζουν την εκπαιδευτική εμπειρία των μαθητών μας.

Η κα Σκορδά, με την πολύτιμη εμπειρία της , οδηγεί τους  μαθητές μας  να εξερευνήσουν νέους κόσμους, να ανακαλύψουν νέες ιστορίες και να εμπλουτίσουν τη γνώση τους. Επιπλέον, ο δανεισμός βιβλίων παρέχει στους μαθητές την ευκαιρία να αναπτύξουν τη φαντασία τους, τη γλωσσική τους επιδεξιότητα και την ικανότητα τους να σκέφτονται κριτικά.

Στη Δανειστική Βιβλιοθήκη μας, πιστεύουμε ότι η ανάγνωση είναι μια πύλη προς τη γνώση και τη δημιουργικότητα. Με τη στήριξη της κας Σκορδά Νατάσας και του εκπαιδευτικού προσωπικού μας, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε μια εμπειρία ανάγνωσης που θα εμπνεύσει και θα ενισχύσει κάθε μαθητή μας στο σχολικό του ταξίδι.

About the author