Πράσινη Ανανέωση στην Αυλή του Σχολείου μας!

CategoriesΑειφόρο ΣχολείοΑνακοινώσειςΑρχικήΑυτοαξιόγηση σχολικής μονάδαςΕνημέρωση γονέωνΚτίριο-ΑυλήΝέες-Σημαντικές ΑνακοινώσειςΌλες οι ΑνακοινώσειςΠροαγωγή της μάθησης

Με μεγάλη χαρά, ανακοινώνουμε μια όμορφη αλλαγή που έλαβε χώρα πρόσφατα στον υπαίθριο χώρο του σχολείου μας. Χάρη στην πρωτοβουλία ενός ενεργού γονέα  και την γενναιόδωρη δωρεά του Συλλόγου Γονέων, η αυλή του σχολείου μας δίπλα από τις βρύσες πλημμύρισε με αρωματικά και καλλωπιστικά φυτά.

Αυτή η πράξη είναι πολλαπλά σημαντική. Πρώτον, η φύτευση των αρωματικών και καλλωπιστικών θάμνων βελτιώνει την αισθητική του σχολικού χώρου, δημιουργώντας ένα πιο ευχάριστο και χαλαρωτικό περιβάλλον για τους μαθητές μας. Δεύτερον, προσφέρει στους μαθητές μας την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τη φύση και να μάθουν περισσότερα για τα φυτά και την οικολογία.

Εκφράζουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας προς τον γονέα και προς τον Σύλλογο Γονέων για την καθοριστική τους συνεισφορά στην πραγματοποίηση αυτής της δράσης. Η κοινή σας προσπάθεια ενισχύει την αίσθηση κοινότητας και τη συνεργασία που είναι τόσο σημαντική στον εκπαιδευτικό μας σκοπό.

Στο μέλλον, ελπίζουμε να αναπτύξουμε περαιτέρω αυτή την πρωτοβουλία, ενθαρρύνοντας περισσότερες δράσεις που συνδέουν τη φύση με την εκπαίδευση και συμβάλλουν στη δημιουργία ενός υγιούς και ευχάριστου περιβάλλοντος για όλους τους μαθητές μας.

About the author