Ο Εορτασμός της 25ης Μαρτίου στο Σχολείο μας

CategoriesΑειφόρο ΣχολείοΑνακοινώσειςΌλες οι ΑνακοινώσειςΠροαγωγή των Τεχνών και του ΠολιτισμούΣχολικές γιορτέςΣχολική ζωή

Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στο σχολείο μας αποτελεί πάντα μια ξεχωριστή εκδήλωση που γεμίζει όλους μας με υπερηφάνεια. Οι μαθητές της ΣΤ τάξης, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους και  της δασκάλας της μουσικής, ετοίμασαν μια συναρπαστική θεατρική παράσταση που  μας ταξίδεψε πίσω στον καιρό της ελληνικής επανάστασης του 1821. Μέσα από την αναπαράσταση ιστορικών γεγονότων και χαρακτήρων, οι μαθητές  μας έδειξαν το θάρρος και την αποφασιστικότητα των Ελλήνων που αγωνίστηκαν για την ανεξαρτησία του τόπου μας. Τα σκηνικά επιμελήθηκε η δασκάλα των εικαστικών, με  αγάπη και δημιουργικότητα , δίνοντας ζωή σε κάθε στιγμή της παράστασης.

Η ατμόσφαιρα ήταν φορτισμένη από το αίσθημα της εθνικής υπερηφάνειας και του σεβασμού προς την ιστορία και τους ηρωικούς προγόνους μας.

Ο εορτασμός τελείωσε με έναν θερμό χειροκρότημα και τα συγχαρητήρια όλων για το εξαιρετικό έργο που είδαμε επί σκηνής. Ήταν μια εμπειρία που θα μείνει  στις καρδιές  μας. Και ενώ η παράσταση ολοκληρώθηκε, οι μαθητές μας συνεχίζουν να εμπνέονται από την ιστορία και την πολιτιστική μας κληρονομιά.

About the author