Ανακοίνωση: Επίσκεψη της Ε τάξης στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος” για την παράσταση “Οι Άθλιοι” του Βίκτορος Ουγκώ

CategoriesΑειφόρο ΣχολείοΑνακοινώσειςΕκπαιδευτικές δράσειςΌλες οι ΑνακοινώσειςΠροαγωγή της μάθησηςΠροαγωγή των Τεχνών και του Πολιτισμού

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι η Ε’ τάξη του σχολείου μας  πραγματοποίησε στις 21/02/2024 εκπαιδευτική επίσκεψη στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος” για να παρακολουθήσει την  παράσταση “Οι Άθλιοι” του  Βίκτορος Ουγκώ.

Η παράσταση “Οι Άθλιοι” αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα έργα της κλασικής παγκόσμιας λογοτεχνίας και είναι μια συγκλονιστική αφήγηση για την ανθρώπινη αξία, την αγάπη, την ελπίδα και την ανθρωπιά. Η επίσκεψη των μαθητών σε αυτή την παράσταση θα εμπλουτίσει την παιδαγωγική τους εμπειρία και θα τους δώσει τη δυνατότητα να εμβαθύνουν στα μηνύματα που τους  μεταφέρει η παράσταση.

Η επίσκεψη αυτή αποτελεί μέρος της δέσμευσής μας να προσφέρουμε στους μαθητές μας μια εκπαιδευτική εμπειρία που θα τους εμπνεύσει και θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν την αντίληψή τους για τον κόσμο γύρω τους.

About the author