Φροντίδα και Δημιουργία στον Σχολικό Κήπο

CategoriesΑειφόρο ΣχολείοΑνακοινώσειςΑυτοαξιόγηση σχολικής μονάδαςΔημοκρατία και Συμμετοχή στο ΣχολείοΚτίριο-Αυλή

Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε τις  εργασίες που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 13/4/2024 στον σχολικό μας κήπο. Με τη συνεργασία των μαθητών και των γονέων τους,  κλαδέψαμε, βοτανίσαμε, φυτέψαμε, ποτίσαμε και οργώσαμε τον κήπο μας. Με την προσωπική αφοσίωση και τον ενθουσιασμό των μαθητών και των γονέων τους, καταφέραμε να δημιουργήσουμε έναν καλοκαιρινό κήπο που αναμένουμε να μας προσφέρει νόστιμα και θρεπτικά λαχανικά.

Επιπλέον, θέλουμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες προς όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια. Η αφοσίωσή σας και η συμμετοχή σας κατέστησαν δυνατή τη δημιουργία ενός κήπου που θα μας ενώνει και θα μας ενθαρρύνει να φροντίζουμε το περιβάλλον μας.

 Ειδικά, θέλουμε να αναγνωρίσουμε τη γενναιοδωρία ενός γονέα που προσέφερε ένα αυτόματο σύστημα ποτίσματος, προτιμώντας να διατηρήσει την ανωνυμία του. Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κύριο Καραμολέγκο για την αφοσίωσή του.  Είμαστε περήφανοι για την κοινότητά μας και τη δέσμευσή της στη δημιουργία ενός καλύτερου περιβάλλοντος.

About the author