Η Επίσκεψη της Συγγραφέως Ντόκα Αθηνάς στη Β΄ Τάξη: Ανακαλύπτοντας τα Συναισθήματα μέσα από την Τέχνη

CategoriesΑειφόρο ΣχολείοΑνακοινώσειςΕκπαιδευτικές δράσειςΌλες οι ΑνακοινώσειςΠροαγωγή της μάθησηςΠροαγωγή των Τεχνών και του ΠολιτισμούΣχολική ζωή

Την Παρασκευή 5/4/2024, η συγγραφέας Ντόκα Αθηνά επισκέφθηκε τη Β΄ τάξη για να παρουσιάσει το βιβλίο της με τίτλο “Τι Χρώμα Έχει η Ευτυχία”.

Η ιστορία που παρουσίασε η κα Ντόκα αποτελούσε ένα ταξίδι στον κόσμο των συναισθημάτων και της ευτυχίας. Μέσα από την αφήγηση της, οι μαθητές βυθίστηκαν σε μια περιπέτεια όπου ανακάλυπταν πώς τα διάφορα χρώματα συνδέονται με διαφορετικά συναισθήματα και εμπειρίες.

Μετά την αφήγηση, ακολούθησαν δραστηριότητες που δημιούργησαν μια διασκεδαστική και εκπαιδευτική εμπειρία για όλους. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τα συναισθήματά τους και να εκφράσουν τις σκέψεις τους σχετικά με το θέμα του βιβλίου. Η εκδήλωση έκλεισε με το δώρο που πρόσφερε η συγγραφέας στους μαθητές ως ανάμνηση της ημέρας.

 Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Ντόκα Αθηνά για την επίσκεψή της και για την ευκαιρία που μας έδωσε να εμπνευστούμε και να μάθουμε.

About the author