Καλλιτεχνική Σύνδεση: Έργα Εμπνευσμένα από τη  Θεατρική Παράσταση με τίτλο “Μέσα στο Νερό Δασκάλα” από το  Εργαστήρι του Συλλόγου Γονέων και το Προαιρετικό Ολοήμερο.

CategoriesΑειφόρο ΣχολείοΑνακοινώσειςΔημιουργίες μαθητώνΌλες οι ΑνακοινώσειςΠροαγωγή των Τεχνών και του Πολιτισμού

Το θεατρικό εργαστήρι που διοργανώνει ο σύλλογος γονέων υπό την επίβλεψη της κυρίας Φαίης Τρύφωνα συνεργάστηκε και φέτος με τα τμήματα του προαιρετικού ολοήμερου του σχολείου μας. Τα παιδιά του εργαστηρίου ζήτησαν από τα παιδιά του ολοήμερου και τη δασκάλα εικαστικών, κυρία Δέσποινα Σχοινά, να δημιουργήσουν  ζωγραφιές εμπνευσμένες από το θεατρικό έργο που θα παρουσιάσουν, με τίτλο “Μέσα στο Νερό Δασκάλα”.

Τα έργα που δημιουργήθηκαν κατά τις ώρες των μαθημάτων εικαστικών του ολοήμερου σχολείου, με τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων μαθητών, παραδόθηκαν στο τμήμα του θεατρικού εργαστηρίου. Οι μαθητές από το τμήμα αυτό επέλεξαν ένα από τα έργα, βάσει των δικών τους κριτηρίων, ως το εξώφυλλο του προγράμματος της παράστασης.

Τα έργα που δεν επιλέχθηκαν για το εξώφυλλο του προγράμματος, αλλά ήταν εξίσου εξαιρετικά, θα εκτεθούν στο 1ο ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής την Κυριακή 7 Απριλίου και ώρα 11:30π.μ. την ημέρα της θεατρικής παράστασης, προς το κοινό.

About the author