Συμβουλές Οδοντιατρικής Υγιεινής στο Σχολείο: Η Επίσκεψη  Οδοντίατρου

CategoriesΑειφόρο ΣχολείοΑνακοινώσειςΠροαγωγή της μάθησηςΠροαγωγή Υγείας

Η σημερινή ημέρα ήταν γεμάτη από ενδιαφέρουσες και εκπαιδευτικές συμβουλές για την υγεία των δοντιών, καθώς φιλοξενήσαμε στο σχολείο μας την  Οδοντίατρο Κουβελάκη Γρηγοροπούλου Ιωάννα, μητέρα μαθητών μας. Η κα. Κουβελάκη μας προσέφερε μια σωστή ενημέρωση σχετικά με τη σημασία της φροντίδας των δοντιών και της οδοντικής υγιεινής.

Μέσα από την εμπειρία της, μας δίδαξε τη σωστή τεχνική βουρτσίσματος, τη σημασία της ορθής τροφής για τη διατήρηση της υγείας των δοντιών και πολλές άλλες καλές πρακτικές που θα  βοηθήσουν τους μικρούς μαθητές να διατηρήσουν τα χαμόγελά τους λαμπερά και υγιή. Η παρουσίαση της κα Κουβελάκη μας ενέπνευσε να φροντίζουμε τα δόντια μας και να μάθουμε περισσότερα για τη σημασία της οδοντικής υγιεινής.

Τέλος, θα θέλαμε να της εκφράσουμε  τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες  για την ενημέρωση που μας παρείχε και για τα υπέροχα αναμνηστικά δώρα που μας προσέφερε. Οι αναφορές της ήταν πραγματικά ενδιαφέρουσες και χρήσιμες για όλους εμάς και ανυπομονούμε να την ξαναδούμε στο μέλλον για περισσότερες συμβουλές και ενημέρωση για την υγεία των δοντιών .

Ευχαριστούμε και πάλι και ανυπομονούμε για την επόμενη επίσκεψή της.

About the author