THE GREEN CITY – Το Πρωτοποριακό Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Στο Σχολείο Μας!

CategoriesΑειφόρο ΣχολείοΑνακοινώσειςΕξοικονόμηση ΠόρωνΌλες οι Ανακοινώσεις

Αγαπητή Σχολική Οικογένεια,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το σχολείο μας υποδέχθηκε σήμερα την Κινητή Μονάδα Ανακύκλωσης “Green City” του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Ο σκοπός αυτής της επίσκεψης ήταν να ευαισθητοποιήσουμε τους μαθητές μας για τη σημασία της ανακύκλωσης και να ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή τους σε αυτήν την πρακτική.

Οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την κινητή μονάδα ανακύκλωσης, να μάθουν περισσότερα για τον τρόπο λειτουργίας της, να συνομιλήσουν με τους ειδικούς που την υποστηρίζουν και να ανακυκλώσουν τα ανακυκλώσιμα υλικά που είχαν συγκεντρώσει στις τάξεις και στον χώρο της εισόδου του σχολείου.

Παρακαλούμε τους γονείς και τους κηδεμόνες μας να ενθαρρύνουν τα παιδιά τους να συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία ανακύκλωσης. Μέσα από τις μικρές μας πράξεις, μπορούμε να συμβάλλουμε στη δημιουργία μιας πιο βιώσιμης και φιλικής προς το περιβάλλον κοινότητας.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, την Περιφέρεια Αττικής και την “Green City” για την εκπαιδευτική πρωτοβουλία. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για μια πιο πράσινη και υγιή κοινότητα

About the author