Kαθυστερήσεις στις Υπηρεσίες του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και Εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης

CategoriesΑνακοινώσειςΑρχικήΌλες οι Ανακοινώσεις

Αγαπητοί γονείς

τις τελευταίες μέρες, λόγω της προσπάθειας που γίνεται από όλους μας να οργανωθεί και να λειτουργήσει η εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση, παρατηρείται υπερφόρτωση των υπηρεσιών του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ) με συνέπεια  σημαντικές καθυστερήσεις ή και αδυναμία στην ανταπόκριση. Όταν συμβαίνει αυτό συνιστούμε να μην επιμείνετε αλλά να προσπαθήσετε λίγο αργότερα. Την ίδια δυσκολία  αντιμετωπίζουν και οι εκπαιδευτικοί μας με συνέπεια να υπάρχει κάποια καθυστέρηση στην επικοινωνία και την ανατροφοδότηση. 

Να τονίσουμε ότι το σχολείο μας -όπως θα ξέρετε-  έχει ήδη προχωρήσει στην δημιουργία μαθητικών λογαριασμών στο ΠΣΔ , την ενημέρωση των  γονέων-κηδεμόνων και την ανάθεση εργασιών ή δημιουργικών δραστηριοτήτων στους μαθητές.

Βασικός στόχος της προσπάθειας μας, που εναρμονίζεται πλήρως με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, αποτελεί   οι μαθητές μας να διατηρήσουν την επικοινωνία με το σχολείο, ο οποίος μπορεί να επιτευχθεί μέσω  δραστηριοτήτων φιλαναγνωσίας και ποικίλων δημιουργικών εργασιών.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

About the author