Μαθητικό Συμβόλαιο Καλής Συμπεριφοράς: Ένα Βήμα προς τη Δημιουργία Κοινότητας Σεβασμού και Συνεργασίας

CategoriesΑειφόρο ΣχολείοΑνακοινώσειςΔημοκρατία και Συμμετοχή στο ΣχολείοΌλες οι ΑνακοινώσειςΠροαγωγή της μάθησης

Είμαστε χαρούμενοι να ανακοινώσουμε τη δημιουργία του Μαθητικού Συμβολαίου, ένα σημαντικό έγγραφο που αποτυπώνει τις αξίες και τους κανόνες που επιθυμούμε να κυριαρχούν στο σχολείο μας. Αυτό το συμβόλαιο δημιουργήθηκε μετά από πολλές συναντήσεις και συζητήσεις στα μαθητικά συμβούλια, όπου οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους και να συμβάλλουν στη διαμόρφωση των κανόνων και των αρχών μας.

Στο Μαθητικό Συμβόλαιο περιλαμβάνονται όλες οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν κατά τις συναντήσεις, και αποτελεί την υπόσχεσή μας για τη διατήρηση ενός θετικού και συνεργατικού περιβάλλοντος στο σχολείο μας.

Επιπλέον, είμαστε υπερήφανοι που ανακοινώνουμε ότι οι μαθητές έχουν δεσμευτεί να ακολουθούν το Μαθητικό Συμβόλαιο και να υποστηρίζουν τους συμμαθητές τους από τις μικρότερες τάξεις στην εφαρμογή των αρχών και των κανόνων που περιλαμβάνονται σε αυτό.

Το Μαθητικό Συμβόλαιο θα είναι προσβάσιμο σε όλους  στην ιστοσελίδα του σχολείου μας. Σας παρακαλούμε να το υποστηρίξετε, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα κοινό περιβάλλον που θα είναι ευνοϊκό για την εκπαίδευση και την ανάπτυξη όλων των μαθητών μας.

Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές  για τη συμμετοχή τους και την αφοσίωσή τους σε αυτήν τη διαδικασία.

About the author