Μεταφορά εργαστηρίου υπολογιστών στο κεντρικό κτίριο

CategoriesΑνακοινώσειςΑρχικήΌλες οι ΑνακοινώσειςΣχολική ζωή

Με μεγάλη μας χαρά, σας γνωρίζουμε πως πλέον,  το εργαστήριο ΤΠΕ θα στεγάζεται σε πλήρως ανακαινισμένη και κατάλληλα διαμορφωμένη αίθουσα στον 1ο όροφο του κεντρικού κτιρίου του σχολείου μας.

Ο εξοπλισμός της αίθουσας με το απαραίτητο ηλεκτρολογικό υλικό και την δομημένη καλωδίωση έγινε με πόρους που διέθεσε η Σχολική Επιτροπή του Δήμου Αγίας Παρασκευής έπειτα από επανειλημμένες πιέσεις τόσο του Συλλόγου των Διδασκόντων και  της  Διευθύντριας του Σχολείου μας κας Σκριβάνου όσο και εκπροσώπων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, των οποίων η αρωγή υπήρξε πολύτιμη.

Η μεταφορά του εργαστηρίου -το οποίο ως τώρα συστεγαζόταν με την αίθουσα σίτισης σε βοηθητικό κτίριο στον προαύλιο χώρο- πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούνιο με εθελοντική συμμετοχή γονέων του σχολείου μας, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Παραθέτουμε φωτογραφίες από την νέα αίθουσα των υπολογιστών, η οποία από την μια θα διευκολύνει σημαντικά και θα αναβαθμίσει  την διεξαγωγή του μαθήματος των ΤΠΕ και από την άλλη θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος προβολών ή  και να αξιοποιηθεί από κάθε εκπαιδευτικό που επιθυμεί να εμπλουτίσει την παραδοσιακή διδασκαλία με τις νέες τεχνολογίες των υπολογιστών και του διαδικτύου.

About the author