Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Στο Σχολείο Μας

CategoriesΑειφόρο ΣχολείοΑνακοινώσειςΑπό το Τοπικό στο ΠαγκόσμιοΕκπαιδευτικές δράσειςΌλες οι ΑνακοινώσειςΠροαγωγή της μάθησηςΣχολική ζωή

Σήμερα είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε στο σχολείο μας την  Ελληνική Ομάδας Διάσωσης. Η ομάδα αυτή, που αφοσιώνεται στην παροχή βοήθειας σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν κινδύνους για τη ζωή τους, μας παρουσίασε τον ανεκτίμητο ρόλο της σε όλα τα φυσικά ή μη πεδία, εντός και εκτός των συνόρων της Ελλάδας.

Ο εκπρόσωπος της ομάδας που μας επισκέφτηκε,  μοιράστηκε μαζί μας τις εμπειρίες του και τις τεχνικές του δεξιότητες, ενώ παράλληλα είχαμε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε άμεσα και να θέσουμε ερωτήσεις. Η παρουσίαση του έδωσε στους μαθητές μας μια καλύτερη κατανόηση του ρόλου της ομάδας διάσωσης στη διατήρηση της ασφάλειας και της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες στον εκπρόσωπο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης για τον χρόνο που μας αφιέρωσε και τη γνώση που μας μετέφερε.

Συνεχίζουμε να ενθαρρύνουμε την εκπαίδευση και την ενημέρωση ως μέσα ενδυνάμωσης της κοινότητάς μας. Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να είμαστε μέρος ενός τέτοιου εκπαιδευτικού περιβάλλοντος.

About the author