13η Ενημερωτική Επιστολή: Δανειστική Βιβλιοθήκη

CategoriesΑνακοινώσειςΑρχικήΌλες οι Ανακοινώσεις

13η Ενημερωτική Επιστολή 11-11-2019

Αγαπητοί γονείς ?κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε πως  η Δανειστική μας Βιβλιοθήκη ενταγμένη στο δίκτυο Σχολικών βιβλιοθηκών, ξεκινάει σε ανακαισμένο χώρο τη λειτουργία της  διαθέτοντας  περισσότερους από 2000  τίτλους  βιβλίων. Στόχο έχει οι μαθητές να απολαύσουν  τον μαγικό ταξίδι στον κόσμο της λογοτεχνίας και της γνώσης.

Η κύρια αποστολή της σχολικής βιβλιοθήκης είναι :

  • να προσφέρει στους μαθητές ένα χώρο μάθησης, πληροφόρησης, γνωριμίας και εξοικείωσης με το βιβλίο
  • να προσφέρει στους εκπαιδευτικούς πηγές πληροφόρησης και κατάλληλα μέσα για το σχεδιασμό νέων μεθοδολογιών στις διαδικασίες μάθησης

Η βιβλιοθήκη θα είναι ανοιχτή για δανεισμό και επιστροφή βιβλίων κάθε Τετάρτη και Πέμπτη.

Κάθε μαθητής/τρια μπορεί να δανειστεί βιβλία μόνο με την κάρτα μέλους που του δίνει η υπεύθυνη της βιβλιοθήκης, κα Νατάσα Σκορδά.

Θα μπορείτε επίσης να βλέπετε κάθε μήνα ένα συγγραφέα/ποιητή σε ταμπλό όπου θα αναρτώνται πληροφορίες για τη ζωή και το έργο του/της.

Και ας μην ξεχνάμε :Είμαστε υπεύθυνοι για τα βιβλία που δανειζόμαστε. Δεν τα καταστρέφουμε ούτε τα χάνουμε. Σε αντίθετη περίπτωση τα αντικαθιστούμε. Είμαστε τυπικοί με τον χρόνο της επιστροφής τους.

Ευχαριστούμε τους γονείς των μαθητών μας για τη βοήθειά τους στον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης μας αλλά και στην ανακαίνιση του χώρου.

Καλό διάβασμα με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!


            Ένα παιδαγωγικό κάλεσμα από τη διεύθυνση του σχολείου μας και το σύλλογο διδασκόντων προς τους γονείς των μαθητών μας , για να συζητήσουμε πάνω σε θέματα διαμόρφωσης του εσωτερικού αλλά και αύλειου χώρου.

Ημέρα: Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Ώρα: 11.00 π.μ

Χώρος : 9ο Δημοτικό Σχολείο

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ


Δείτε την επιστολή κάνοντας κλικ εδώ.

Παραθέτουμε εικόνες από τον πρόσφατα ανακαινισμένο και κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο για τη λειτουργία της βιβλιοθήκη μας…

About the author