Διαδικτυακή επίσκεψη των “Οργανούληδων” σε Συνεργασία με το Ωνάσειο Ίδρυμα : Υγιεινή Ζωή και Η Σημαντική Προσφορά της Δωρεάς Οργάνων

CategoriesΑειφόρο ΣχολείοΑνακοινώσειςΠροαγωγή της μάθησηςΠροαγωγή Υγείας

Είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε μέσω της πλατφόρμας ZOOM,  στο σχολείο μας την οργάνωση “Οργανούληδες” σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ωνάσειο. Η επικοινωνία αυτή αποτέλεσε μια ευκαιρία για τους μαθητές μας να ενημερωθούν σχετικά με την υγιεινή ζωή και τη σημαντική προσφορά που μπορεί να κάνει η δωρεά οργάνων.

Οι “Οργανούληδες” με ενθουσιασμό και εκπαιδευτικό τρόπο παρουσίασαν τη σημασία της δωρεάς οργάνων, ενισχύοντας την ευαισθητοποίηση για ένα τόσο σημαντικό θέμα υγείας. Μέσα από δραστηριότητες και ενημερωτικές παρουσιάσεις, οι μαθητές μας κατανόησαν τη σημασία της υγιεινής ζωής και της δωρεάς οργάνων στη σωστή λειτουργία της κοινωνίας μας.

Εκτιμούμε το  Ωνάσειο Ίδρυμα για τη συνεργασία τους σε αυτήν την εκπαιδευτική προσπάθεια. Η προσφορά τους στην ευαισθητοποίηση των μαθητών για τα θέματα υγείας είναι πολύτιμη.

Συνεχίζουμε να προωθούμε τέτοιου είδους εκδηλώσεις που εμπλουτίζουν την εκπαίδευση μας και ενισχύουν τον πολιτισμό της φροντίδας και της συμπόρευσης.

About the author