Τοποθέτηση σχολικής νοσηλεύτριας και σχολικής ψυχολόγου στο σχολείο μας από την Πέμπτη 17/2/2022

CategoriesΑνακοινώσειςΑρχικήΕνημέρωση γονέωνΌλες οι Ανακοινώσεις

Αγαπητοί γονείς 

σας ενημερώνουμε πως από την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου έγινε τοποθέτηση στο σχολείο μας σχολικής νοσηλεύτριας και σχολικής ψυχολόγου.

Παραθέτουμε κείμενο παρουσίασης εκ μέρους  των συναδέλφων:

«Ονομάζομαι Βακάλη Βασιλική και θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι θα είμαι η σχολική νοσηλεύτρια του 9ου δημοτικού σχολείου Αγίας Παρασκευής για το επόμενο διάστημα μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους. 

Θα βρίσκομαι καθημερινό στο ιατρείο που βρίσκεται στον χώρο του σχολείου βοηθώντας σε οτιδήποτε χρειαστεί αναφορικά με την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών. Θα υπάρχει άμεση ενημέρωση για οποιοδήποτε συμβάν τυχόν προκύψει. 

Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να γνωρίζω σχετικά με την υγεία των παιδιών σας, παρακαλώ θα ήθελα να με ενημερώσετε.

Ελπίζω σε μία αγαστή συνεργασία με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών.» 

“Γειά σας! Ονομάζομαι Αικατερίνη-Μαρίνα (Κατερίνα) Κατσούλη και ανέλαβα υπηρεσία στο σχολείο σας, ως ψυχολόγος. Στο σχολείο θα βρίσκομαι κάθε Πέμπτη.

Σε συνεργασία με εκπαιδευτικούς και εεπ/εβπ,  θα εργαστούμε πάνω σε προγράμματα πρόληψης, ψυχοεκπαιδευτικής και ψυχοκοινωνικής παρέμβασης.

Για ατομικά ραντεβού με μαθητές χρειάζεται έγγραφη συγκατάθεση των γονέων.

Για συναντήσεις με γονείς, θα προηγείται συνεννόηση μέσω email, ώστε να πραγματοποιείται κατάθεση κατάθεση συγκεκριμένου αιτήματος και κατοχύρωση της ώρας συνάντησης.

Email επικοινωνίαςkatmarkatsouli@gmail.com.

About the author