ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

CategoriesΑνακοινώσειςΑρχικήΌλες οι Ανακοινώσεις

Προσέλευση

  •        Η πρωινή προσέλευση  στο υποχρεωτικό πρόγραμμα  γίνεται με τον ακόλουθο τρόπο:

8:00 – 8:05 (Α΄- Β ΄τάξεις)

8:05-8:10  (Γ΄- Δ ΄τάξεις)

8:10-8:15  (Ε΄- ΣΤ΄ τάξεις)

I.          Από τη ΣΥΡΟΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ επί της οδού Αγίου Δημητρίου Ναυπακτίας, εισέρχονται σταδιακά οι μαθητές/μαθήτριες της Α΄, Β ΄και Γ΄ τάξης την καθορισμένη ώρα . Οι μαθητές/μαθήτριες ακολουθούν τις κόκκινες κουκίδες στο δάπεδο της αυλής.

II.        Από την ΚΑΓΚΕΛΟΠΟΡΤΑ ΣΤΙΣ  ΒΡΥΣΕΣ επί της οδού Αγίου Δημητρίου Ναυπακτίας, εισέρχονται σταδιακά οι μαθητές/μαθήτριες της Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης την καθορισμένη ώρα. Οι μαθητές/μαθήτριες ακολουθούν τις κόκκινες κουκίδες στο δάπεδο της αυλής.

Αποχώρηση

            Η αποχώρηση των μαθητών/μαθητριών    πραγματοποιείται με τη λήξη του υποχρεωτικού διδακτικού ωραρίου, κλιμακωτά, τηρώντας τα μέτρα  αποφυγής διασποράς του covid 19, ως εξής:

            Τα τμήματα που αποχωρούν από την έξοδο  στις βρύσες  οδηγούνται προς την έξοδο του κυλικείου και από εκεί στην συγκεκριμένη έξοδο ως εξής:

  •    1:15: ΣΤ2΄  και ακολουθούν με αποστάσεις, ΣΤ1΄και Δ1΄
  •    1:20: Γ1΄ και ακολουθούν με αποστάσεις Γ2΄, Β1΄ και Β2΄

Τα τμήματα που αποχωρούν από την έξοδο  της συρόμενη οδηγούνται προς την κεντρική έξοδο του κτιρίου και από εκεί στην συγκεκριμένη έξοδο ως εξής:

  • 1:15: Ε2΄ και ακολουθούν με αποστάσεις, Ε1΄, Δ2΄και Δ3
    • 1:20: Β3΄ και ακολουθούν με αποστάσεις Α1΄, Α2΄, και Α3΄

Σας υπενθυμίζουμε ότι κατά τη μεσημεριανή αποχώρηση των μαθητών/τριών, είναι σημαντικό οι συνοδοί να προσέρχονται την ακριβή ώρα, τηρώντας τις αποστάσεις και φορώντας μάσκα.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει επάρκεια σε υγειονομικό υλικό. Παρ? όλα αυτά, παρακαλούμε να έχουν όλοι οι μαθητές/τριες να φορούν σωστά  τις προσωπικές τους μάσκες και καλό είναι να έχουν εφεδρικές(3-4) στην τσάντα τους, καθώς και ατομικά αντισηπτικά. Επίσης να έχουν ατομικό παγούρι καθώς και καπέλο για τα διαλείμματα.

Παρακαλούμε, όσοι γονείς έχουν δανειστεί ηλεκτρονικό εξοπλισμό για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης, να τον επιστρέψουν στο σχολείο τη Τρίτη 11-5-21 παραδίνοντας τον οι μαθητές στον υπεύθυνο εκπαιδευτικό του τμήματος.

Περιμένουμε με χαρά τους μαθητές και  τις μαθήτριές μας και ελπίζουμε πως η κοινή μας προσπάθεια θα συνεχιστεί με βάση τις νέες προτεραιότητες που θέτουν οι ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας.

About the author