Λήξη μαθημάτων σχολικού έτους 2020-21

CategoriesΑνακοινώσειςΑρχικήΌλες οι Ανακοινώσεις

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Στο τέλος μιας δύσκολης και ξεχωριστής  σχολικής χρονιάς θέλουμε να συγχαρούμε τα παιδιά μας για την εξαιρετική προσπάθεια που έκαναν, τόσο στα μαθήματα εξ αποστάσεως, όσο και στη δια ζώσης διδασκαλία, καθώς και εσάς για τη στήριξή σας προς αυτά. Ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία σας τόσο με το Σύλλογο Διδασκόντων, όσο και με τη Διεύθυνση του Σχολείου .

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021 θα επιδοθούν οι βαθμολογίες και οι τίτλοι προόδου-σπουδών, στους μαθητές/τριες του Σχολείου μας. Τα παιδιά θα προσέλθουν στο σχολείο στις 8:15 π.μ. και θα αποχωρήσουν στις 9:00 π.μ.

Παρακαλούμε φροντίστε για την ασφαλή αποχώρηση των παιδιών σας!

Ο σύλλογος διδασκόντων κι εγώ προσωπικά, ελπίζω και εύχομαι, να περάσουμε αξέχαστα και αυτό το καλοκαίρι. Να χαρούμε στιγμές ηρεμίας, χαλάρωσης, ξεγνοιασιάς και αισιοδοξίας. Να αποκτήσουμε ξεχωριστές και καινούργιες εμπειρίες. Να νοιώσουμε θετικά και ευχάριστα συναισθήματα. Να απολαύσουμε μαγευτικές και αλησμόνητες διακοπές.

Στα εκτάκια μας ευχόμαστε καλή πρόοδο στο γυμνάσιο και κάθε τους όνειρο να γίνει πραγματικότητα.

Ευχόμαστε να έχουμε όλοι ένα ασφαλές και όμορφο καλοκαίρι. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας ξανά τον Σεπτέμβριο, όλοι υγιείς και ξεκούραστοι..

ΑΚΟΛΟΘΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF

About the author