Ενημερωτική συνάντηση γονέων/κηδεμόνων με εκπαιδευτικούς και επίδοση βαθμολογίας Β΄ Τριμήνου

CategoriesΑνακοινώσειςΑρχικήΕνημέρωση γονέωνΌλες οι Ανακοινώσεις

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 

σας υπενθυμίζουμε ότι η παιδαγωγική-ενημερωτική συνάντηση των εκπαιδευτικών με τους γονείς των μαθητών μας και η επίδοση βαθμών Β΄ τριμήνου, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24/03/2023 στις 10:15 π.μ.-11.30π.μ. αμέσως μετά τη σχολική γιορτή της 25ης Μαρτίου .

Στόχοι της συνάντησης είναι η ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ γονέων και δασκάλων σχετικά με την πορεία προόδου των μαθητών, η συνεργασία για την επίλυση πιθανών μαθησιακών δυσκολιών και προβλημάτων συμπεριφοράς, ο γόνιμος διάλογος και η ενίσχυση της επικοινωνίας μεταξύ σχολείου και οικογένειας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις σχολικές αίθουσες των μαθητών.

Όσοι γονείς επιθυμούν να ενημερωθούν από τις εκπαιδευτικούς των Γαλλικών και Γερμανικών παρακαλούμε να στείλουν email ώστε να ενημερωθούν οι εκπαιδευτικοί και να επικοινωνήσουν μαζί τους. Η ενημέρωση των γονέων από την εκπαιδευτικό των Αγγλικών Σοφία Σάλτα που κάνει μάθημα στα τμήματα Α1, Β2, Γ2 και ΣΤ3 θα γίνει τηλεφωνικά τη Δευτέρα 27/03/2023 10:50-11:30π.μ.

Οι γονείς θα πρέπει να μεριμνήσουν για την ασφαλή αποχώρηση των μαθητών μετά την λήξη της σχολικής γιορτής. Όσοι μαθητές παραμείνουν στο σχολείο θα βρίσκονται υπό την επιτήρηση των γονέων τους. Δεν θα υπάρχουν εφημερεύοντες εκπαιδευτικοί λόγω της ενημέρωσης. Όποιοι από τους γονείς δεν δύναται να παραβρεθούν μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον/την εκπαιδευτικό για την ενημέρωσή τους κατόπιν ραντεβού. Σε όσους γονείς χρειάζονται γονική άδεια θα τους δοθούν σχετικές βεβαιώσεις μετά από αίτησή τους

About the author