Επίδοση βαθμών Α’ τριμήνου

CategoriesΑνακοινώσεις

13η Ενημερωτική Επιστολή 27-11-2018

Αγαπητοί γονείς ?κηδεμόνες, 

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου θα παραδώσουν τους ελέγχους Α΄ τριμήνου την Δευτέρα ,17-12-2018 στις 16:15 .Η παρουσία των εκπαιδευτικών το απόγευμα γίνεται με εθελοντική συμμετοχή. Η επικοινωνία και συνεργασία με τους γονείς για θέματα αγωγής και προόδου των μαθητών μας για το μήνα Δεκέμβριο θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα και ώρα με τους ελέγχους Α΄ τριμήνου και όχι την πρώτη εβδομάδα του μήνα .Οι γονείς παρακαλούνται, εφόσον δεν είναι δυνατόν να επιστρέψουν τους μαθητές στο σπίτι, να φροντίσουν να έχουν τα παιδιά δίπλα τους κατά την διάρκεια της ενημέρωσης .

Επίσης αγαπητοί γονείς της Στ? τάξης παρακαλείστε να προσκομίσετε την Υπεύθυνη Δήλωση που σας έχει διανεμηθεί στο σχολείο, μέσω των μαθητών σε κλειστό φάκελο στο υπεύθυνο του τμήματος, έως την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 προκειμένου το σχολείο να προχωρήσει στην κατάταξη των μαθητών- αποφοίτων της ΣΤ΄ τάξης στα Γυμνάσια με βάσει τη χωροταξική κατανομή.

Ακόμα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουν εμφανιστεί κρούσματα ψειρών στο σχολείο μας γι? αυτό σας παρακαλούμε να κάνετε έλεγχο στα παιδιά σας και να προβείτε σε ανάλογες ενέργειες σύμφωνα με τις οδηγίες των παιδιάτρων. Η συνεργασία όλων μας θα απομακρύνει τον ανεπιθύμητο επισκέπτη από τα κεφάλια των παιδιών μας.

Επιπλέον θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι το σχολείο την Τετάρτη28-11-2018 θα παραμείνει κλειστό λόγω της συμμετοχής των εκπαιδευτικών στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου ΠΕΡΙΚΛΗ (ΑΠ Φ.12.1/9291/01-10-2018 ?Xορήγηση άδειας απουσίας από τα καθήκοντα τους στους εκπαιδευτικούς του συλλόγου Περικλή?)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Διαβάστε  την επιστολή  κάνοντας κλικ εδώ.

About the author