Επιστροφή βιβλίων δανειστικής βιβλιοθήκης

CategoriesΑνακοινώσειςΑρχικήΕνημέρωση γονέων

Αγαπητοί γονείς,

Η δανειστική βιβλιοθήκη του σχολείου μας είχε μια αρκετά  εποικοδομητική χρονιά με πολλά μέλη, θετική ανταπόκριση και αγάπη από τα παιδιά. Δυστυχώς η πανδημία και οι λόγοι δημόσιας υγείας επιβάλλουν την  αναστολή της λειτουργία της για το χρονικό διάστημα 01.06.2020 έως και 26.06.2020.

Τα βιβλία που έχουν δανειστεί οι μαθητές πρέπει να επιστραφούν στην υπεύθυνη της βιβλιοθήκης. Όσα παιδιά γυρίσουν στο σχολείο να τα φέρουν άμεσα. Για τα παιδιά που θα παραμείνουν σπίτι, μπορούν να τα δώσουν σε κάποιο συμμαθητή/τριά τους. Εναλλακτικά,μπορούν να τα παραδώσουν οι γονείς τους μετά το σχόλασμα, μέσα σε τσάντα σε οποιοδήποτε εκπαιδευτικό του σχολείου βρίσκεται στις πόρτες εξόδου. Αν κάποιο βιβλίο έχει χαθεί θα πρέπει να αντικατασταθεί. 

Στην ψηφιακή τάξη e-class θα συνεχίσει να λειτουργεί η ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ που είχε δημιουργηθεί από την αρχή της πανδημίας, με παραμύθια, ιστορίες και ποιήματα γνωστών δημιουργών αλλά και των ίδιων των παιδιών μας.

Ευχαριστώ για τη συνεργασία και ευελπιστώ από τη νέα σχολική χρονιά η βιβλιοθήκη μας να ανοίξει τις πόρτες της και να δεχτεί πάλι τους μαθητές.

Η υπεύθυνη της βιβλιοθήκης

Εκπαιδευτικός κα Νατάσα Σκορδά

About the author