Μηναία ενημέρωση γονέων από τους εκπαιδευτικούς

CategoriesΑνακοινώσειςΑρχική

7η Ενημερωτική Επιστολή 21-10-2019: Ενημέρωση γονέων


Αγαπητοί γονείς ?κηδεμόνες,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι  οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας θα έχουν επικοινωνία και συνεργασία με τους γονείς για θέματα αγωγής και προόδου των μαθητών μας κάθε πρώτη μέρα του μήνα στις 13:20  μετά την λήξη του υποχρεωτικού προγράμματος και του σχολάσματος  των μαθητών. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται  στο χώρο του αμφιθεάτρου, για να μην παρακωλύεται η λειτουργία του ολοήμερου προγράμματος .Οι γονείς παρακαλούνται ,εφόσον δεν είναι δυνατόν να επιστρέψουν τους μαθητές στο σπίτι, να φροντίσουν να έχουν την επιτήρησή  τους  κατά την διάρκεια της ενημέρωσης .Τα παιδιά θα πρέπει να βρίσκονται δίπλα τους μιας και το ολοήμερο πρόγραμμα λειτουργεί ταυτοχρόνως.

Στον πίνακα που βρίσκεται στο πίσω μέρος της σελίδας βρίσκονται οι προγραμματισμένες μέρες που κάθε εκπαιδευτικός θα συναντά τους γονείς.

Οι γονείς μπορούν να συναντούν εκτάκτως τους εκπαιδευτικούς, εάν παρουσιαστεί ανάγκη, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας κατά την διάρκεια του μήνα μέχρι την επόμενη προγραμματισμένη ενημέρωση συνεργασία. Η επικοινωνία του γονέα με τον εκπαιδευτικό  για  τον καθορισμό της έκτακτης συνάντησης γίνεται μέσω τετραδίου του μαθητή ή κάποιου σημειώματος .

Τέλος η ενημέρωση του γονέα μπορεί να γίνεται και τηλεφωνικώς εάν ο γονέας δεν μπορεί να παραβρεθεί στην προγραμματισμένη συνάντηση. Η επικοινωνία αυτή καθορίζεται με τον ίδιο τρόπο με την έκτακτη συνάντηση.

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

? Δείτε την σχετική ανακοίνωση κάνοντας κλικ εδώ.


 

About the author